Marina Javijf

Home Forums Koffiecorner Wie ben je? Marina Javijf

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Tacsweb 1 jaar geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1934

  Tacsweb
  Sleutelbeheerder
  • 0
  • 0
  • 0
  • TAC Noob

  Hallo allemaal,

  Ik ben Marina, chronisch clusterkoppie. 13 (bijna 14) jaar geleden begon voor mij de ellende, na 4 jaar kreeg ik de diagnose. Sinds de diagnose heb ik mij verdiept in wat ik had en hoe ik mijn situatie zou kunnen verbeteren. Mijn bevindingen heb ik toendertijd genoteerd en door de jaren heen heb ik een behoorlijk archief opgebouwd over onze aandoening. Om anderen te behoeden voor wat er bij mij allemaal fout is gegaan, heb ik mij aangesloten bij de steungroep.

  Daarvoor hebben ik en een aantal anderen een stichting opgezet, mijn werkzaamheden daar heb ik gestaakt en heb me volledig op de steungroep gestort. De stichting is inmiddels als werkgroep ondergebracht bij hoofdpijnnet.

  En ik ben bezig gegaan om alle ervaringen uit de steungroep om te zetten in bruikbare informatie. Uiteraard niet alleen de ervaringen, maar ook de info die ik al had verzameld en toegezonden krijg van lotgenoten, worden op de site gezet. Eerst werd dit alleen gepresenteerd op onze openbare pagina, waar de informatie snel verloren ging, inmiddels ook hier op de website. Met dank aan Peter, die deze plaats op het internet mogrlijk heeft gemaakt en mij begeleidt waar nodig is! Een plek waar we de informatie overzichtelijk kunnen plaatsen waardoor het een stuk makkelijker terug te vinden is.

  Ervaringen delen is erg belangrijk! Het kan een stukje eenzaamheid wegnemen, een stukje rust geven en anderen helpen. We kunnen veel van elkaar leren, vandaar dat we ook dit forum hebbennopgezet. Ik hoop dan ook dat veel mensen zich hier zullen aansluiten!

  Ben altijd bereid evt vragen te beantwoorden 🙂

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.