Angelique

 

Het verhaal van Angelique. Angelique is een dappere meid, die de steungroep in kwam vol onzekerheden.  Nu werkt ze aan haar eigen acceptatie, ze is helaas uitbehandeld. Ze probeerd anderen te helpen, net zoals zij ooit geholpen is. De kracht van de steungroep is hier wel van toepassing. Ondanks haar eigen gevecht, haar eigen zoektocht, is ze altijd bereid mensen te helpen met een link naar onze website, informatie of een bemoedigend woord. Dank je wel Angelique, voor je betrokkenheid en voor je verhaal!

Ze heeft haar ervaring geschreven in het kader van Clusterheadache Awareness Day 2018. Onderstaande is haar begeleidende tekst die ze op haar profiel heeft geplaatst. Uiteraard delen ook wij haar ervaring graag!

Hopelijk wordt het gedeeld geeft het mensen een kijkje in het (mijn) leven met CH. Hopelijk kweekt het wat begrip en maakt het wat los aan bekendheid.International Clusterheadache Awareness Day21/03/2018
21 maart is officieel de Cluster Headache Awareness Day. Wilt u alstublieft mijn status delen of uw profielfoto voor een dag wijzigen? Door bewustzijn te verspreiden is er een kans dat iemand aan het begin van hun reis met CH zich geïsoleerd of hopeloos voelt, het tegenkomt en de weg naar hulp kan vinden.

Lees hieronder het verhaal van Angelique:
Angelique