Truffels

Volgens de ervaringen kunnen truffels de episode onderbreken, echter wel zo vroeg mogelijk innemen. Ben je al later in je episode, hebben paddo’s een betere werking. Ook voor mensen die chronisch zijn, schijnen paddo’s een betere werking te hebben. Veel mensen hebben inmiddels de stap genomen om truffels, paddo’s en zelfs LSD te proberen. Helaas werkt het niet bij iedereen, maar bij een groot deel wel. Truffels zijn vrij verkrijgbaar, paddo’s mag je zelf kweken voor eigen gebruik (verkopen is verboden) en LSD is niet te koop, alleen via illegale wegen.

Uitleg over het gebruik van truffels bij een TAC. Geschreven door Peter. Een lotgenoot die door gebruik van truffels zijn periodes afbreekt. Inmiddels zijn er veel mensen de drempel over gestapt en een aanzienlijk aantal heeft door gebruik van truffels, de aanvallen terug kunnen dringen, danwel af kunnen breken. Al deze ervaringen zijn gebundeld in onderstaand document.

Herschreven/aangevuld in 2019:

de-paddodrempel-versie 4

De voorgaande versies:

De-paddodrempel-definitief

De paddodrempel1

Vervolg op de paddodrempel 

Info blog op Zamnesia over clusterhoofdpijn en het gebruik van truffels. Smartshop waar truffels verkrijgbaar zijn.

Zamnesia CH

Een halndig hulpmiddel qua dosering van diverse middelen.

Dosering

 

(Engels) Veel handige info over medicatie wat wel en niet samen gaat met psylocibine etc.

CLusterbusters

 

Info microdosering (handige site!)

microdosing

Interessant artikel over het gebruik van psychedelica bij clusterhoofdpijn

Psychedelica

Belangrijke info! Een teveel aan serotine stimulerende middelen (paddo’s/truffels EN triptanen, etc.) kunnen een overschot geven aan serotine. Dit is niet geheel ongevaarlijk en dus belangrijk om bij stil te staan, voor je gaat experimenteren met deze middelen.

Serotine syndroom

Een uniek project! Een samenwerking tussen Microdosing en Nobism. Heb je interesse om mee te doen met het verzamelen van data tijdens het gebruik van truffels? Meld je dan aan en krijg je truffels gratis in ruil voor je bevindingen. Deze moet je bijhouden met de app Nobism.

Truffel onderzoek

Wij raden aan je goed in te lezen! De meeste informatie op internet is gebaseerd op recreatief gebruik. Bovenstaande links zijn met zorg samengesteld om jullie van de juiste info te voorzien betreft microdosering. Microdosering werkt anders dan recreatief gebruik. Een trip blijft uit. Gebruik van truffels is op eigen risico.