Beroemd en een TAC

Een Amerikaanse football speler, Terrance Knighton, met clusterhoofdpijn. Het drijft zelfs deze sterke, goed getrainde meneer op z’n knieën.

Goed artikel! En knap dat hij er nu mee naar buiten durft te komen. Hopelijk zorgt dit voor wat meer erkenning van clusterhoofdpijn. Al betreuren wij het voor hem, dat hij het heeft. Wij vermoeden dat deze meneer een hoop kan betekenen in de ch wereld!
http://espn.go.com/blog/washington-redskins/post/_/id/21326/cluster-headaches-a-living-hell-for-redskins-nt-terrance-knighton

Acteur, Daniel Radcliff (Harry Potter) was tot nu toe de enige beroemdheid, waarvan het bekend is dat hij ook lijdt aan clusterhoofdpijn. Hij is echter niet zo open over zijn aandoening.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2729143/Don-t-worry-I-m-perfectly-fine-Daniel-Radcliffe-reveals-blood-pressure-medication-ease-excruciating-cluster-headaches.html

Iedereen kan het overkomen, clusterhoofdpijn. Een aandoening waarover relatief weinig bekend is. Oorzaak en daarbij genezing, is (nog) niet aan de orde. Ondertussen ermee leren leven, is wat veel mensen doen. Zo ook acteur Emile Jansen, die ook lijdt aan clusterhoofdpijn.
https://apeldoorn.nieuws.nl/nieuws/20150825/clusterhoofdpijn-risico-op-verlamming/

 
Eddie Paskey, bekend van Star Trek als Lt. Leslie, Ook hij bleek last te hebben van Clusterhoofdpijn. de lampen op de set bleken een trigger te zijn.