Home

Welkom bij TAC’s Web!

TAC  staat voor Trigeminale Autonome Cefalalgieën. Het is een medisch erkende term die de aandoeningen Clusterhoofdpijn, CPH en Sunct/Suna, vertegenwoordigt.

Deze website is een verlengstuk van onze Facebook pagina Clusterhoofdpijn, die ontstaan is vanuit de besloten groep: Steungroep Clusterhoofdpijn. Op Facebook is het lastig om alle informatie overzichtelijk te houden. Veel informatie gaat daardoor verloren, wat natuurlijk erg jammer is. Via deze website willen we alle informatie, zo overzichtelijk mogelijk, aanbieden. Zodat je de info die gegeven wordt via de Facebook pagina, nog eens rustig kunt nalezen.

We wijken af van de standaard informatie, die overal op internet te vinden is. De reden hiervoor is, omdat we alle facetten willen benoemen. Onze informatie is gebaseerd op ervaringen van lotgenoten.

We gaan iets dieper in op de aandoening en willen alle facetten bespreekbaar maken. De gevolgen worden vaak onderschat, ook deze willen wij benoemen, omdat veel mensen hier tegenaan lopen en hinder van ondervinden.

Ook hier gebruiken we weer het logo met de twee handen. Want ons motto is:

“Waar we de handen ineen slaan in de strijd tegen TAC’S”

 

2 gedachten over “Home

    • De site is constant in ontwikkeling. Bij “onderzoeken” kun je info over de neurostimulator vinden. Resultaten van wetenschappelijk onderzoek zijn nog niet bekend. Wat zou je willen weten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *