Truffels

Uitleg over het gebruik van truffels bij een TAC. Geschreven door Peter. Een lotgenoot die door gebruik van truffels zijn periodes afbreekt. Inmiddels zijn er veel mensen de drempel over gestapt en een aanzienlijk aantal heeft door gebruik van truffels, de aanvallen terug kunnen dringen, danwel af kunnen breken. Al deze ervaringen zijn gebundeld in onderstaand document.

Herschreven/aangevuld in 2019:

de-paddodrempel-versie 4

De voorgaande versies:

De-paddodrempel-definitief

De paddodrempel1

Vervolg op de paddodrempel 

Info blog op Zamnesia over clusterhoofdpijn en het gebruik van truffels. Smartshop waar truffels verkrijgbaar zijn.

Zamnesia CH

Ook interessant om te lezen (Engels)

Clusterbusters

Ook verstandig om even goed te lezen! (Engels)

Shut the door

Wat gaat wel en niet samen met truffels? (Engels)

Playing well together

Info microdosering (handige site!)

microdosing

Interessant artikel over het gebruik van psychedelica bij clusterhoofdpijn

Psychedelica

Belangrijke info! Een teveel aan serotine stimulerende middelen (paddo’s/truffels EN triptanen, etc.) kunnen een overschot geven aan serotine. Dit is niet geheel ongevaarlijk en dus belangrijk om bij stil te staan, voor je gaat experimenteren met deze middelen.

Serotine syndroom

 

Een uniek project! Een samenwerking tussen Microdosing en Nobism. Heb je interesse om mee te doen met het verzamelen van data tijdens het gebruik van truffels? Meld je dan aan en krijg je truffels gratis in ruil voor je bevindingen. Deze moet je bijhouden met de app Nobism.

Truffel onderzoek

 

 

 

Wij raden aan je goed in te lezen! De meeste informatie op internet is gebaseerd op recreatief gebruik. Bovenstaande links zijn met zorg samengesteld om jullie van de juiste info te voorzien betreft microdosering. Microdosering werkt anders dan recreatief gebruik. Een trip blijft uit. Gebruik van truffels is op eigen risico.